Statistieken

Artikelen bekeken hits
989409

Foto lezing bij Tringa over 10 jaar Smit in Beeld

Op uitnodiging van vogelwerkgroep Tringa verzorgen Jan en Mart Smit op maandag 13 maart een fotolezing. De lezing begint om 20.00 uur in de Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1 te Schagen. De toegang kost € 3 voor leden en € 4 voor niet-leden. Iedereen is welkom.

Tien jaar lang zijn natuurfotografen Jan en Mart Smit (vader en zoon) verenigd in “Smit in Beeld”. Ze verzorgen fotocursussen, begeleiden fotoreizen en geven tal van multimediapresentaties door heel het land.

 

Ze fotograferen veelal projectmatig in binnen- en buitenland. Veel van hun “pareltjes” zijn nooit vertoont en nu na tien jaar willen ze die de revue laten passeren. Bijvoorbeeld de belevenissen bij de orka’s en bultruggen op de Vesterålen, heel dichtbij vanuit een ribboot, het strandproject uit eigen land, de boerenzwaluwtjes in Lutjewinkel, een kijkje in het leven van een graafwesp waar veel over te vertellen is. Het zal dus een afwisselende presentatie worden waarin ze u ook willen laten zien hoe sommige foto’s tot stand zijn gekomen. Dit alles ondersteund met bewegende beelden en stukjes op muziek.

alle foto's van Jan en Mart Smit